Bærekraft

test bilde bærekraft

NYHET – GJENVINNING AV TEKSTILER

Ulvestad Konfeksjon AS har nå inngått et samarbeid med Norsk Tekstilgjenvinning AS (NTG). Dette gjør at vi nå kan tilby våre kunder en returordning av brukte/utrangerte antrekk levert av Ulvestad.

NTG ble stiftet i 2021 og er et forsknings- og demonstrasjonsanlegg for gjenvinning av tekstiler. Plaggene vil bli resirkulert til bl.a. ny tråd for produksjon av nye tekstiler, se vedlegg eller les mer om prosessen på www.ntgas.no.

Det er stort søkelys på bærekraft, og produksjon av tekstiler utgjør 10 % av globale klimautslipp. Kun 2 % av tekstiler blir i dag resirkulert. Vi ønsker å være en bidragsyter til en endring.

Ta kontakt med oss for å avtale den praktiske delen av en retur av brukte antrekk.

Å bruke arbeidsantrekk fra Ulvestad er i seg selv bærekraftig. Vi leverer klær av høy kvalitet som tåler daglig slitasje og man slipper selv å ha en stor garderobe for å kunne variere med til arbeidsbruk.

Vær med å bidra.

VI BIDRAR I BÆREKRAFTIG UTVIKLING

Ulvestad Konfeksjon AS er et klimanøytralt firma og kompenserer sine utslipp ved kjøp av klimakvoter gjennom Klimahub.

Hos Ulvestad Konfeksjon AS handler det om å gjøre en innsats, ikke bare i forhold til våre egenproduserte varer, men også i valget av underleverandører.

Egenproduksjonen består i dag av alt vi leverer av dresser, drakter, dame-bluser og topper. Alle disse produktene blir produsert i Portugal. Også metervarene blir i sin helhet produsert i Portugal og Østerrike: Dette under EU sine strenge klimakrav. Se lenker under.

www.getzner.at/en/environment/we-solve-tomorrows-problems-today/
www.penteadora.pt/numbers

Underleverandører. Våre tyske og danske underleverandører av herreskjorter, strikkeplagg etc. produserer sine varer med strenge miljøkrav.

www.olymp.com/de_en/company/responsibility/nachhaltige-verpackung/
www.clipper.dk/baeredygtighed
www.id.dk/dk/ansvarlighed
www.alberto-pants.com/en/we-carewww.alberto-pants.com/en/
www.corporate.mac-jeans.com

Det å bruke et kontorantrekk/arbeidsantrekk i sitt daglige virke, er i seg selv en bærekraftig utnyttelse av klær. Våre tekstiler holder en høy kvalitet som skal tåle daglig bruk over lang tid. Dette reduserer bruk av private klær og behovet for en stor garderobe til dette.